“Ranije sam se igrao sa životom”, Džej iskreno o porocima, ženama i karijeri

Foto: PrintScreen/YouTube
120

Poznati pevač Džej Ramadanovski (55) promenio je svoj život iz korena i ostavio većinu poroka, nakon zdravstvenih problema koje je imao sa srcem.

Pre dve godine pevač je operisan zbog problema sa srcem, a kako ističe nakon toga je odlučio da se smiri i “povuče ručnu”.

“Kada su mi pre dve i po godine operisali srce, mirovao sam nekoliko dana i ubrzo otišao u kafanu. Lekari su mi rekli da ne smem da pevam, i da moram da vodim više računa o sebi, ali sam ja nastavio po starom. Posle nekog vremena stanje mi je opet postalo kritično i tu sam presekao. Povukao sam ručnu i završio sa skoro svim porocima”, prenosi Telegraf.

Džej priznaje i da mu je sada kada je ostavio vićinu poroka znatno lakše i ističe da oseća da ima mnogo više snage.

“Primetio sam da mi je sada i seks bolji, pa ga sve češće upražnjavam. Imam više snage i osećam se mlađe. Kada sam bio klinac mogao sam po ceo dan da imam seks i da se ne umorim! Menjao sam po nekoliko devojaka na dan”, otkrio je Džej.

Pevač je izjavio da je u mladosti toliko ludovao, da je nekada znao da pomeša tablete i alkohol.

“Ranije sam se baš igrao sa životom. Kad hoću da imam seks sa nekom devojkom, ja popijem vijagru i zalijem sa malo viskija. Lepa su to vremena bila, a ja mlad i lud”, ispričao je pevač.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More