Srpskom kuvaru, za kojim se tragalo nekoliko dana, preti robija i do 10 godina

Foto: Pixabay
119

Poznatom srpskom kuvaru, za kojim se tragalo nekoliko dana, Dejanu Markusu sudija Okružnog suda u Ptuju odredio je pritvor, javljaju slovenački mediji.

U toku je istraga, a slovenačka policija navodi kako je za krivično delo za koje se tereti kazna od jedne do deset godina zatvora, piše 24ur, a prenosi hrvatski poratal “Indeks”.

Sumnja se da je počinio krivično delo nedozvoljene proizvodnje i trgovine drogom i nezakonitim supstancama u sportu, kao i sirovinama za proizvodnju nedozvoljenih droga.

Poznati srpski kuvar nalazi se u zatvoru u Sloveniji?! (FOTO)

Ranije, njegova sestra, koja je i objavila potragu za svojim bratom, potvrdila je da je Dejan u zatvoru.

“Kada sam jutros putovala za Zagreb dobila sam informaciju da je Dejan pronađen i da je u Mariboru u zatvoru”, rekla je ona za “Blic”.

Hrvatska policija je to rekla Dejanovom prijatelju koji je prijavio njegov nestanak u Zagrebu, objasnila je Jelena.

Kako saznaje Večernji, Markus je 7. februara prešao hrvatsku granicu i ušao u Sloveniju, a u automobilu je imao, kako navode, pravi mali “bingo”, koji su otkrili slovenski policajci u pretresu vozila.

Večernji navodi da iz pouzdanjih izvora saznaje kako je Markus prevozio amfetamin, tačnije tri litra amfetamina u bocama u obliku onih za ulje, a pronađene su u pretresu. Odmah su mu stavljene lisice na ruke i odveden je u policiju na obradu, a s obzirom na to da je reč o stranom državljaninu, određen mu je pritvor.

Izvor Index.hr, Večernji.hr
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More