Prvi intervju Gordane Šaulić posle smrti obožavanog pevača (FOTO)

FOTO: Printscreen/Youtube
295

Posle odlikovanja kralja narodne muzike Šabana Šauliću zlatnom Medaljom za zasluge, njegova supruga Gordana, dala je intervju prvi put posle godinu dana.

“Danas sam prvo izuzetno tužna, što nije ovde da to primi. Ja i deca smo izuzetno ponosni. Ovo ne samo da je velika čast i priznanje od predsednika, ovo je priznanje i nama kao porodici i svim ljudima koji su 50 godina voleli i poštovali i slušali Šabana i koji isto to danas rade.”, rekla je Gordana za Blic pa dodala:

“Ja ovu medalju za zasluge delim sa svim tim ljudima koji su ga voleli i nadam se da će oni na pravi način priznati ovo odlikovanje i na pravi način znati da isprate ovu čast koja mu je ukazana. Narod ga je krunisao kao kralja, predsednik medaljom za zasluge, ako postoji nešto, on se danas raduje.”

” Nadam se da će to kraja godine biti Trg u Šapcu, spomenik, da njegova baština bude sačuvana. U ovom trenutku se oseća ogromna tuga i velika čast, 45 godina sam pratila najvećeg” rekla je Gordana Šaulić za emisiju “Premijera – Vikend specijal”.

View this post on Instagram

Mama Goca,Ilda i Sanela👧

A post shared by Gordana Šaulić (@gordana_saulic) on

Ovom prilikom na Instagramu se oglasila i ćerka pokojnog pevača.

“Tužna sam i ponosna… Znam koliko bi ovo njemu značilo. Hvala ti tata za to što imamo tu čast da se nazivamo tvojom decom. Hvala svima koji ne daju da uspomena na Šabana Šaulica ikada ugasne”, izjavila je Ilda Šaulić.

View this post on Instagram

Anđeli💫 Sanela,Ilda i Mihajlo👧🏼👧🏼🧑

A post shared by Gordana Šaulić (@gordana_saulic) on

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More