“Nema više mojih unuka”, u Švedskoj poginule dve sestre poreklom iz BiH (FOTO)

Foto: printscreen/youtube
101

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče ujutro oko četiri sata u Geteburgu poginule su četiri osobe čija je starost oko 20 godina, a, kako je Faktoru potvrđeno, nažalost, među stradalim su i dve sestre Elma (19) i Irma Usto (20).

One su ćerke Dženane i Midhata Uste, koji su se posle rata odselili u Švedsku gde žive i rade, prenosi Blic.

“Još smo u šoku. Nema više mojih unuka. Mnogo su volele Sarajevo i često su dolazile da obilaze rodbinu i prijatelje. U aprilu su trebale doći u Sarajevo i već su bile rezervisale karte”, rekao je u telefonskom razgovoru za Faktor deda Alija Usto koji je dodao da su roditelji još uvek u bolnici nakon što im je saopštena vest o tragičnoj smrti kćerki.

Brojni mediji u Švedskoj pišu o tragičnoj nesreći u Geteburgu.

Policija je dobila obaveštenje da je oko 4.07 jedan automobil udario direktno u betonski stub na delu autoputa E20 Olskroksmotet, koji prolazi sredinom Geteburga. Uzrok nesreće je najverovatnije klizav put i neprilagođena brzina.

Policija traga i za osobom koja je snimala sabraćajnu nesreću pre dolaska policije i pobegla sa mesta nesreće, što je klasifikovano kao prekršaj za širenje privatnog snimka bez dozvole.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More