Godinu dana od pogibije Šabana Šaulića, ćerka Ilda objavila fotografiju i poruku koje slamaju srce (FOTO)

Youtube printscreen
386

Legenda narodne muzike Šaban Šaulić pre tačno godinu dana izgubio je život u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Njegova porodica se ne miri sa velikim gubitkom, a tuga ne jenjava, piše Blic.

Na godišnjicu Šabanove smrti njegova ćerka Ilda Šaulić posvetila je ocu emotivne reči, kojima je iskazala bol i prazninu koju oseća u srcu i duši.

– Godina prođe… boli sve jače… Volim te tata – napisala je Ilda, uz fotografiju sa ocem.

Porodica Šaulić je pre nešto više od nedelju dana u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, gde je pevač sahranjen, dala godišnji pomen kralju narodne muzike.

 

View this post on Instagram

 

Godina prodje…boli sve jače…VOLIM TE TATA❤️

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on

Šaban Šaulić poginuo je 17. februara 2019. godine u saobraćajnoj nesreći u Bilefeldu, u Nemačkoj, dok se vraćao sa nastupa.

Rođen je 6. septembra 1951. godine u Šapcu. Bio je pevač, muzičar i producent. U toku bogate karijere u medijima i od publike je dobio nadimak “kralj narodne muzike”.

Njegova majka Ilduza Demirović je iz Bijeljine, gde je on i sam proveo dosta vremena. Ipak, veći deo svog života živeo je u Beogradu, sa suprugom Gordanom i troje dece – Ildom, Sanelom i Mihajlom.

Prvi album Šabana Šaulića je izašao 1969. godine, kada je imao osamnaest godina. Do 1976. godine, autor njegovih pesama je bio Buca Jovanović, a od te godine komponovao je veliki broj svojih hitova, najčešće na tekst Radeta Vučkovića.

Prvi intervju Gordane Šaulić posle smrti obožavanog pevača (FOTO)

Nakon toga, počeli su da se ređaju hitovi, koji se i dan danas rado slušaju. Pesme „Dođi da ostarimo zajedno“ i „Dva galeba bela“ smatraju se jednim od najboljih ikad otpevanih narodnih pesama. Osim ovih pesama, veliki hitovi Šabana Šaulića su bili i „Uvenuće narcis beli“, „Sine“, „Danima te čekam“, „Snežana“, „Odlaziš, odlaziš“, „Pozn’o bih te međ’ hiljadu žena“ i dr. Ono što su svi koji su ga voleli znali jeste to da je Šaban obožavao život, uvek je bio nasmejan, čak i u teškim trenucima.

“Bol koja ne jenjava”, ispovest kuma Šabana Šaulića koji je jedini preživeo tešku nesreću

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More