U džamiju došla bosa i sa hidžabom! Ivanka Tramp izazvala brojne komentare (FOTO)

Foto: PrintScreen/YouTube
255

ABU DABI – Ivanka Tramp, ćerka i savetnica američkog predsednika Donalda Trampa, stigla je u Ujedinjene Arapske Emirate, gde se sastala s preduzetnicama, a očekuje se i da će se upoznati s prestolonaslednikom Abu Dabija šeikom Mohamedom bin Zajedom al Najanom.

(AP Photo/Kamran Jebreili)

Ona je stigla u Abu Dabi uoči dvodnevnog Globalnog foruma žena u Dubaiju, gde sutra treba da održi govor, prenosi AP.

(AP Photo/Kamran Jebreili)

U Abu Dabiju, Ivanka Tramp se pre obilaska muzeja Luvr Abu Dabi susrela s predstavnicama poslovnih žena, a potom je posetila Veliku džamiju šeika Zajeda, najveću džamiju u zemlji.

Savetnica predsednika Trampa trebalo bi da se sastane i s prestolonaslednikom Abu Dabija, šeikom Mohamedom bin Zajedom al Najanom.

(AP Photo/Kamran Jebreili)

Ivanka Tramp je fotografisana kako nosi hidžab i hoda bosa, a to je izazvalo brojne komentare na društvenim mrežama i u medijima, piše Telegraf.

Ona nije stranac u ovom delu sveta, ali su mnogi ocenili da je ovo što je nosila u džamiji u Abu Dabiju “lažna podrška” muslimankama.

Neki nisu bili previše impresionirani ovim i smatraju da je trebalo da uputi neki protest, umesto što udovoljava muslimanskim liderima.

Izvor Tanjug Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More