Oduševili: Novak i Jelena na sceni Ateljea 212 zapevali “Ti si moja čokolada” i sve podigli na noge (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube
463

Jelena i Novak Đoković stigli su u Beograd, a sinoć su se pojavili u Ateljeu 212, gde su uživali uz predstavu, ali i zapevali.

Bračni par Đoković je, na oduševljenje svih prisutnih, u jednom trenutku izašao na binu i u duetu zapevao pesmu grupe Idoli “Čokolada”.

– Ti si moja čokolada, ja sam tvoja čokolada, i da nisi tako mlada, ja bih te ljubio – pevao je Nole Jeleni, a ona mu je uzvratila istim stihovima.

View this post on Instagram

With our NDF team, donors and friends we celebrated giving, supporting kids and love. Novak and I were invited on stage to sing and…. we had fun! We are sharing with you our joy and love and invite you to join our community at @novakfoundation ❤️ @djokernole did well, I guess Sanremo was a majestic spring board for his music career 🥰🙈🎤🎼🎧 Večeras smo slavili ljubav, dobročiniteljstvo i mlade ljude, buduće lidere naše zemlje uz divnu predstavu u Ateljeu 212 “Brod plovi” sa našim porodicama, prijateljima i donatorima @novakfoundation . Pozvali su nas na binu i izazvali da pevamo. Novaku je dobro dosla priprema na Sanremu 🏆 a ja….pa ja prosto nemam opravdanje 🎧🙉🤣

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

– Večeras smo slavili ljubav, dobročiniteljstvo i mlade ljude, buduće lidere naše zemlje uz divnu predstavu u Ateljeu 212 “Brod plovi” sa našim porodicama, prijateljima i donatorima Fondacije “Novak Đoković”. Pozvali su nas na binu i izazvali da pevamo. Novaku je dobro došla priprema na Sanremu, a ja…. pa ja prosto nemam opravdanje – napisala je Jelena u opisu videa koji je potom podelila na svom Instagram profilu.

Ovo treba da čujete: Novak napravio šou, na čuvenom festivalu zapevao pesmu Erosa Ramacotija (VIDEO)

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More