“Hajde da vidimo ko je bolji?”: Šta kažu klinci iz kraja sa kojima je Novak odigrao “meč” ispred zgrade u Beogradu

FOTO TANJUG / ZORAN ZESTIC
80

Meč nije bio najavljen, pa je publika izostala. Nisu stigle ni televizijske ekipe da zabeleže nesvakidašnji susret najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića i dečaka iz njegovog novobeogradskog kraja. Sve se dogodilo slučajno, kada su dečaci već bili u žaru igre. Malo koji od njih je bio bez reketa kada je naišao njihov omiljeni Nole iz komšiluka, pišu Novosti.rs.

– Dobro vi to igrate, momci. Mogu li i ja s vama. ‘Ajde da vidimo ko je bolji – rekao im je.

Uzeo je reket i zaigrali su. S jedne strane Luka Lazarević i Uroš Lučić, s druge Mihajlo Lučić i Novak Đoković. Filip Zec, Lazar Timarov i Momir Crnobrnja, a snimatelj, telefonom njihov drugar Viktor Đuričić. Telefon mu je dao igrač u dublu Luka.

– Bogami se Novak pomučio, nismo ni mi mačji kašalj, rezultat je bio 1:1 u gemovima – pričaju dečaci iskreno ushićeni kao što samo deca umeju.

Njima ovo nije prvi put da odmere snage sa prvim reketom sveta. Kad god je u prilici, on ne propušta priliku da ih podrži, kažu nam možda neki budući, veliki majstori u tenisu.

– Ovoga puta je pola sata proveo sa nama, možda i više – pričaju nam.

– Čak je zakasnio i na večeru. Evo, vidite njegova Jelena je to, uz smajli, zakačila na “Tviteru”.

Ali, Novak sa društvom iz komšiluka ne igra samo tenis.

– Ovi susreti su i više od igre. Uvek nas posavetuje da budemo dobri u školi, učimo strane jezike, bavimo se sportom – govore gotovo uglas dečaci.

Oduševili: Novak i Jelena na sceni Ateljea 212 zapevali “Ti si moja čokolada” i sve podigli na noge (VIDEO)

A, oni su zaista dobra deca, po svemu. Svi su odlični đaci, sviraju gitaru, klavir, govore nekoliko jezika. Na španskom su nam brojali do sto, a ni japanski im nije dalek, uprkos razdaljini do Japana.

Zastava Srbije, pesma, vatromet: Đokovići organizovali proslavu u Beogradu, evo kako je izgledalo (VIDEO)

Izvor Novosti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More