“Mladi u Srbiji nisu dovoljno motivisani kada im se konstantno govori “ćuti”, “sedi” i “nemaš pojma”! (FOTO

"Ostrašćena sam, mnogo volim mlade ljude, a pogotovo ove koji su osvešćeni, koji znaju šta žele i koji su ratnici za naša prava", poručuje supruga najboljeg tenisera sveta

Foto: Printscreen Youtube
192

Original magazin i Fondacija Novak Đoković 24. februara organizuju veliku konferenciju “Originalni razgovori” na kojoj će više od 250 mladih imati priliku da se upozna sa procesom intervjua za posao ili nađe prvo zaposlenje u jednoj od 45 kompanija iz zemlje i regiona.

Jelena Đoković, supruga našeg tenisera Novaka, ali i direktorka Fondacije Novak Đoković, gostovala je u jutarnjem programu TV Prve, u kojem je govorila o značaju zapošljavanja mladih u Srbiji.

Jelena Đoković sve nasmejala reakcijom na Novakovo igranje tenisa sa decom iz kraja

“Ostrašćena sam, mnogo volim mlade ljude, a pogotovo ove koji su osvešćeni, koji znaju šta žele i koji su ratnici za naša prava. Oni treba da utiču da radne pozicije koje razdvajaju porodice i koje su višesatne budu drugačije, oni zdravlje i kvalitet života stavljaju kao prioritet. Volim što kao takvi menjaju tržište rada”, rekla je Jelena Đoković.

View this post on Instagram

❤️👋 from Sanremo festival 🥰😍

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Kako kaže, mladi u Srbiji nisu dovoljno motivisani kada im se konstantno govori “ćuti”, “sedi”, “nemaš pojma”, “stiči iskustvo”… što ne smatra pravim načinom da mladi um napreduje, ali da isto tako imaju energije i želju da rade.

“Nemojte da se izgubite u potrazi za novcem, slavom i svim drugim titulama, već nastavite da budete autentična verzija sebe”, poručila je ona na kraju gostovanja, na TV Prva.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More