Holivudska zvezda Megan Foks glumiće u novom filmu srpskog reditelja

Youtube printscreen The EllenShow
149

Srpski reditelj Lazar Bodroža dovodi američku glumicu Megan Foks u Srbiju, gde će igrati u njegovom filmu “Aurora”.

Bodroža je za Tanjug otkrio da će u Srbiji snimati “mali holivudski film” s velikom svetskom zvezdom, a za njen dolazak najzaslužniji su producenti koji su angažovani na ovom projektu.

“Film je smešten u sličan ambijent kao i moje debitantsko ostvarenje ”Ederlezi Rajzing”, a postoji mogućnost da za deo produkcije bude zadužena i mala produkcijska kuća iz Srbije”, kazao je Bodroža.

Već godinu dana traju pripreme za “Auroru”, a scenarijo su napisali Piter Bridžis, talentovani mladi pisac, Tobi Gibson (franšiza “Lego Movie”) i Stuart Villis (“Restoration”).

Kompanija “Arclight”, predvođena Garijem Hamiltonom, udružila je snage sa Džordanom Gertnerom (“Spring Breakers“) i Tobijem Gibsonom kako bi producirala i finansirala film.

“Još nemamo tačan datum početka snimanja, ali izvesno je da će se to dogoditi ove godine u Beogradu. Kada Megan Foks dođe u Srbiju, biće do jedan od najvažnijih datuma za našu kinematografiju”, kaže Bodroža.

Holivudska zvezda i jedna od najlepših žena na svetu Megan Foks igraće u novom filmu srpskog reditelja Lazara Bodrože pod nazivom “Aurora”, prenosi holivudski “Verajeti” (Variety).

Megan igra astronauta u svemirskoj stanici kako bi pratila sunčeve oluje koje ugrožavaju planetu Zemlju.

Ona otkriva da udarni talasi te oluje iskrivljuju vreme što je uvodi u emocionalnu i psihološku borbu sa sopstvenom prošlošću i sadašnjošću.

Film će biti predstavljen na evropskom filmskom marketu u Berlinu, a predviđeno je da će snimanje početi u maju u Srbiji.

Bodroža je dobio nagradu na Festu za naučno-fantastični film “Ederlezi rajzing”, u kojem je igrala porno glumica srpskog porekla Džesika Stojadinović Stoya.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More