Ovo je čovek koji je pobio 8 osoba u Nemačkoj (FOTO)

Foto: Youtube printscreen/Notizie.it
101

Najmanje devet osoba je ubijeno, a pet povređeno u dva napada na nargila barove u nemačkom gradu Hanau, 25 kilometara udaljenom od Frankfurta.

Foto: Tanjug/ AP Photo/Markus Schreiber

Nemac Tobijas R. (43) ubio je u sredu uveče u gradu Hanau osam osoba i to u dva nargila bara, nakon čega je otišao kući i presudio majci, pa sebi.

Nemački mediji otkrili su i da je među žrtvama terorističkog napada i jedan bosanski državljanin, objavio je turski dnevnik “Hurijet”. Napadač je najpre pucao na tri turska gosta, a potom i na konobara.

Zatim se uputio ka nargila baru “Arena“ gde je ubio jednog 20-ogodišnjeg Turčina, jednog 20-ogodišnjeg Bosanca i konobaricu iz Poljske.

Ko je Tobijas R.?

Nemac je iza sebe ostavio manifest na 24 stranice i nekoliko videa u kojima opisuje svoj život. Radi se o desničaru sa ozbiljnim psihičkim problemima koji je mrzeo sve strance i ljude koji nisu bele rase. Napadač sam za sebe kaže da je rođen 1977. godine i da je studirao poslovnu administraciju u Bajretu. Mrzeo je sve migrante.

Tobias R. mrzeo je i žene. Kaže da 18 godina nije bio u vezi sa ženom i tvrdi da je to bila isključivo njegova odluka. U manifestu piše kako nikad nije imao devojku jer nijedna nije bila dovoljno dobra za njega.

Na kraju svega, kaže i da su mu neke ideje u životu ukrali Donald Tramp i Jirgen Klop lično.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More