“Lepota svuda oko tebe”, poslušajte šta Brazilac kaže o srpskim ženama (VIDEO)

Tijago Fereira Foto: printcreen RTS
63

Koje žene su lepše? Srpkinje ili Brazilke? Na to pitanje odgovara Tijago Fereira koji isprva kao i svaki drugi Brazilac nije mogao da veruje da u Srbiji ima tako puno lepih žena.

Verovatno kada biste pitali bilo kog Srbina koje su to žene najzgodnije i najlepše na svetu većina njih bi vam kao iz topa odgovorila “pa naravno Brazilke”. Međutim “Brazilac sa Balkana” ili čuveni Tijago Fereira rekao bi vam nešto sasvim drugo.

Kaže da su žene iz Srbije najlepše, prirodno lepe ali krasi ih još jedan detalj. Uvek su lepo sređene, doterane i našminkane pa se stiče utisak da ste non-stop na nekoj modnoj reviji.  To za žene iz Brazila nije slučaj i to se potpuno uklapa u brazilsku tropsku atmosferu, zaključuje Tijago jer one žele da ostanu prirodne.

I Tijago voli taj njihov stil ali kada se “navikneš na srpski standard onda nema nazad”.

“Brazilac kad dođe u Srbiju ne zna gde pre da gleda. Levo-desno, gore-dole lepota sa svih strana. Svaki oženjeni turista iz Brazila pre nego što se završi prvi dan boravka u Srbiji čim im žena ode u toalet priđe mi i kaže “Tijago ovo nije normalno kako su žene ovde lepe. Neverovatno je”, kaže Tijago koji se “brzo i bezbolno” navikao na srpske lepotice.

Ali Tijago ima utehu i za srpske muškarce. Kaže da ih žene iz Brazila takođe vole ali iz ovih razloga. Možda fizička lepota nije u prvom planu ali je svakako lepota.

Na kraju Tijago zaključuje da smo svi mi lepi na svoj način i da zračimo svojom energijom i vrednostima koje posedujemo.

Šta kaže o lepoti Srpkinja poslušajte u Videu ispod:

 

 

 

Izvor Naši
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More