Svetski spektakl! Evo šta će princ Hari i Džon Bon Džovi raditi za nedelju dana u Londonu (VIDEO)

(Steve Parsons/pool photo via AP, File)
133

Na Instagram profilu vojvotkinje i vojvode od Saseksa, Megan Markl i princa Harija, danas je obavljen video prepiske princa Harija i svetske muzičke zvezde Džona Bona Džovija.

Prepiska je počela juče pozdravom koji je pevač uputio Hariju, a zatim mu otkriva da će on 28. februara biti u Londonu. Princa Harija je zanimalo da li će biti sam ili sa bendom, a Džon mu je odgovorio “zasada sam”, ali da će se potruditi da dobije adekvatnu pratnju.

“Ha! Ne očekuje da ću ja pevati. Mada, POKUŠAĆU!”.

“Hari je pravi sin Dajane i sramite se, Britanci, koji ga mrzite bez razloga”, “Preslatko, obožavam Bon Džovija!”, “Mi smo spremni. Nastavite sa sjajnim poslom”, “Napred, Megan i Hari, volimo vas!”, ostavljaju na Instagramu komentare fanovi.

Izuzetno je malo negativnih komentara, a pohvale idu dotle da neki tvrde da su Megan i Hari najbolji “kraljevski” par u istoriji, odnosno par iz britanske kraljevske porodice.

Hari i Džon će se sresti u “Abbey Road” studiju za nedelju dana, zajedno sa članovima hora “Invictus Games” kako bi snimili posebnu pesmu “Unbroken” (“Nesalomivo”) , za pomoć Fondaciji “Invictus Games”.

Autor pesme je Džon Bon Džovi koji želi da veteranima koji se bore sa posttraumatskim sindromom oda počast za godine provedene u vojsci.

Princ Hari je i ranije pevao u javnosti, a njegova neposrednost i zabavni duh koji je ispoljavao i na mnoge druge načine, pretvorile su ga u omiljenog člana dvora, što su ranije pokazivale ankete u Velikoj Britaniji.

Najveći broj Britanaca je zapravo želeo da Hari postane njihov kralj. Nakon njegovog venčanja sa Megan 2018. u Vindzoru sve se promenilo, a nakon Megzita 8. januara ove godine koji je označio povlačenje sa kraljevskih dužnosti njega i njegove supruge, postao je žrtva prilično oštrih komenata iz Britanije. Drugim rečima, ljubav koji su imali prema Hariju prerasla je u nešto drugo.

Trenutno! Mi mislimo da dugogodišnja ljubav ne može da se ugasi tek tako čak i kada je gašenje izazvano razlogom kakav je Megzit.

Hari koji godinama organizuje “Invictus Games” (na ovom sportskom događaju u Kanadi se pre nekoliko godina i prvi put pojavio sa Megan) i na polju humanitarnosti pokazuje koliko je sličan majci Dajani.

I dok u Britaniji nisu na dobrom glasu, Megan i Harija obožavaju van granica ove zemlje. Podržavaju ih poput Bona Džovija brojne svetske zvezde i sasvim je izvesno da će njihova popularnost na globalnom nivou kao i uticaj tek porasti. Zanimljivo je da oni, kao što su i rekli u danima Megzita, ne zaboravljaju Harijevu domovinu pa će u njoj često boraviti u nedeljama koje nam dolaze.

A saznalo se šta će Hari i Megan raditi u narednom periodu: on će zvanično otvoriti Muzej “The Silverstone Experience” šestog marta u Londonu sa Luisom Hamiltonom, dan ranije će se sa Megan prisustvovati dodeli “Endeavour Fund” nagrada, a onda će sedmog marta biti na “Mountbatten Music” muzičkom festivalu u Rojala Albert Holu u Londonu.

Njihov portparol je izjavio da će Megan i Hari obeležili Osmi mart, Međunarodni dan žena.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More