Automobil uleteo u karnevalsku povorku, među povređenima i deca (FOTO)

Foto: Tanjug/ Uwe Zucchi/dpa via AP
161

Najmanje 15 osoba povređeno je danas kada je automobil uleteo u karnevalsku povorku u gradu Folkmarsenu na zapadu Nemačke, saopštila je policija, navodeći da je vozač uhapšen.

Police and rescue workers stand next to the scene of the accident with a car that is said to have crashed into a carnival parade in Volkmarsen, central Germany, Monday, Feb. 24, 2020. Several people have been injured, according to the police. The driver had been arrested by the police. (Uwe Zucchi/dpa via AP)
Foto: Tanjug/ Uwe Zucchi/dpa via AP
Foto: Tanjug/ Uwe Zucchi/dpa via AP

Policija je odbila da kaže da li je vozač namerno uleteo u gomilu ljudi ili je u pitanju nesrećan slučaj, javlja Rojters.


Nemački mediji su objavili da među povređenima ima i dece i citirali svedoke koji tvrde da je vozač namerno uleteo automobilom u gomilu.

Algemajne Cajtung javlja da se automobil, srebrni Mercedes, zaustavio tek 30 metara posle trenutka kada je uleteo među ljude.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More