Melanija Tramp oduševila Indiju! Moćnim detaljem pokazala da je carica mode! (FOTO, VIDEO)

Foto: PrintScreen/YouTube
359

Američkom predsedniku i prvoj dami SAD Donaldu i Melaniji Tramp priređen je juče u Zapadnoj Indiji spektakularan doček na stadionu pred 100 hiljada ljudi.

Na Tviteru se ovakav doček opisuje kao “velika žurka za Trampa”, piše Blic Žena.

A sto će voda proteći Indijskim okeanom, ali nešto se neće promeniti – broj ljudi koji i danas dok se prvi mandat Trampa bliži kraju, oštro kritikuju prvog čoveka Amerike.

Zato mu poručuju da i ostane u Indiji gde ga je indijski premijer Narenda Modi srdačno dočekao – i njega i njegovu porodicu jer kad su Tramp i politika u pitanju, to jeste porodična stvar do nivoa rijalitija.

Melanija Tramp podiže modni nivo tog rijalitija, u kojem je Tramp specijalno za posetu Indiju promenio kravatu pa se odrekao omiljene u crvenoj boji i stavio drečavo žutu kravatu koja nosi sledeću simboliku: mladost, nadu i sreću!

A zamislite simbolika crvene kravate koju američki predsednik najčešće nosi jeste dvosmislena jer označava i ljubav i ljutnju i hrabrost i opasnost, a može da ima i seksualnu konotaciju.

Sve u svemu, žuta boja je bolje rešenje.

Kada je Melanija u pitanju, tu nema ni dobrog ni lošeg rešenja jer ona neumorno promoviše “dobru modu”, a danas je možda i najjače do sada pokazala koliko ima stila jer je u čast domaćina Indije na belo odelo stavila maramu sa tradicionalnim indijskim motivima.

Poznate dame koje za posete stranim državama biraju poprilično upadljive tradicionalne kostime treba da pogledaju Melaniju – poštovanje i dobar ukus mogu da se pokažu i na diskretan način.

A kada smo kod “dobrog” ukusa, vratite se na video sa početka teksta – u njemu ćete videti i Ivanku Tramp. Naravno da je ćerka Donalda Trampa krenula na put u Indiju. Kao visoki član očeve administracije ide na većinu službenih putovanja ispred Bele kuće.

Samo još kada bi poput Melanije znala tajne dobrog stila. Ali ne očekujemo da će od maćehe potražiti savet. Javna je tajna da se među njima vodi tihi rat.

 

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More