Megan Markl odbrusila kraljici Elizabeti! Na ovo nije mogla da prećuti (FOTO)

Foto: YouTube/Printscreen/Entertainment Tonight
519

Nakon što suse Megan Markl i princ Hari povukli sa kraljevskih dužnosti i odlučili da vode normalan život, svakodnevno su na meti kritika.

Iako su njih dvoje obećali da će podržavati kraljicu Elizabetu i njenu vladavinu, ona im je, čini se, okrenula leđa, prenosi Blic.

Naime, kraljica je Megan i Hariju zabranila da koriste naziv brenda “Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa”, nakon čega se Markelova odmah požalila svojim prijateljima.

FOTO: Wikimedia Commons

Megan i Hari su u međuvremenu potrošili deset hiljada funti za registraciju stranice “Sussex Royal” kao svetski logo za brojne aktivnosti, među kojima su modni brendovi, pribor, knjige.

Logo je trebalo da se koristi i za humanitarnu organizaciju koju bi vodili Megan i Hari.

Međutim, kraljica je istakla da je neprimereno da zadrže reč “kraljevski” na svojim proizvodima, na šta je Megan odgovorila da ne smatra da bi to trebalo da bude problem s obzirom na to da ni ona ni Hari ne nameravaju da prodaju majice i olovke sa tim natpisima, prenosi 24sata.hr.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More