Srpske embedid tehnologije na sajmu u Nirnbergu

Foto: Pixabay
264

Sedam srpskih kompanija koje se bave embedid sistemima predstaviće svoje proizvode na sajmu integrisane elektronike “Embedded World”, jednoj od novih sajamskih manifestacija koja se održava od 25. do 27. februara u Nirnbergu.

U okviru nacionalnog štanda Srbije na smotri u Nirbergu će, u organizaciji Privredne komore Srbije (PKS) i Razvojne agencije Srbije (RAS), nastupiti kompanije: Decode Beograd, Mikroelektronika Beograd, Digital Logic Požarevac, Byteout Software Beograd, Micro Circuit Development Novi Sad, Saga Beograd i High Teć Engineering Center Beograd.

“Embedded World” je vodeći svetski sajam embedid sistema. Održava se svake godine u u Nirnbergu, a 2019. imao je 1.117 izlagača, preko 30 hiljada posetilaca i više od 1.900 stručnjaka koji su učestvovali u programima i kongresu sajma.

Pod sloganom “It”s a smarter world!” profiliše se kao sajam usmeren na trendove u razvoju tehnologija i tehnološkoj modernizaciji.

Jedan je od retkih sajmova koji se usko koncentriše na embedid sisteme (kompjuterske sisteme sa određenom funkcijom u većim mehaničkim ili elektro sistemima), pružajući mogućnost da se lako i brzo uspostave kontakti među ključnim dobavljačima sastavnih delova, modula i celokupnih sistema, operativnih sistema i softvera, kao i svih drugih aspekata embedid sistema, navodi se u saopštenju PKS.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More