Kejt Midlton već oslovljavaju sa “buduća kraljica” a evo zašto je Elizabeta obožava (FOTO)

(Jeff Gilbert/Pool via AP)
232

Britanski mediji bruje o tome da je kraljica Elizabeta prezadovoljna ponašanem Midltonove i kako se nosi sa obavezama, pa je sasvim izvesno ko je pridobio simpatije najvažnijeg člana kraljevske porodice.

Odluka Megan i Harija da odstupe iz kraljevske porodice i postanu finansijski nezavisni izazvala je pravu buru u javnosti, ali od nje je zapravo najviše koristi imala Midltonova, koju uveliko oslovljavaju sa “buduća kraljica”, prenosi Blic.

Dok britanski mediji danima raspredaju o svim detaljima saopštenja Megan Markl i princa Harija da se povlače sa dužnosti viših članova britanske kraljevske porodice, položaj Kejt Midlton na tronu se učvrstio.

(Jeff Gilbert/Pool via AP)

Nakon što je Hari odlučio da se preseli u Kanadu da bi “srećno” živeo uz ženu Megan i sina Arčija, sve njihove dužnosti su prebačene na Kejt Midlton, koja se i sa dodatnim aktivnostima odlično nosi. Kraljica koja je napunila 93 godine, sve se manje pojavljuje u javnosti, dok britanski mediji Kejt Midlton u skoro svim naslovima oslovljavaju sa “buduća kraljica”.

Da je upravo vojvotikinja od Kembridža osoba koja je najviše profitirala od Megzita, pokazalo se i kada se pojavila na dodeli BAFTA nagrada, kao počasni gost. Ovo je njen prvi crveni tepih odlaska Megan i Harija, a upravo ona je bila glavna zvezda. Kejt je blistala u kraljevskoj, beloj haljini Aleksandra Mekvina koju je već nosila 2012 godine na državnoj svečanosti u Maleziji, dok je pored nje ponosno šetao princ Vilijam, takođe u nošenom odelu.

FOTO: Wikimedia Commons

“Kejt je oduvek imala manire kraljice. U biografiji nema ni jednu mrlju, ljudi je vole, potpuno je prihvatila kodeks ponašanja na javnim događajima i dostojna je da bude Elizabetina naslednica. Sa druge strane, Megan je pobrala simpatije naroda svojim neformalnim ponašanjem i romantičnom ljubavnom pričom sa Harijem, ali niko iz kraljevske porodice je ne voli. Razvedena je, ne poštuje pravila, prosto ne misle da treba da nastavi dinastiju i da joj je mesto u palati. Čak su odlučili da puste Harija da odstupi sa dužnosti kako bi Megan otišla, a šuška se da je upravo njena želja bila da se presele u Kanadu i žive na svoj način. Ova odluka samo je olakšala Midltonovoj, koju je Harijeva izabranica bukvalno podigla na tron”, kaže izvor blizak kraljevskoj porodici stranim medijima.

Vojvotkinja Kejt se doterala za provod, svi oduševljeni njenim izgledom (FOTO)

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More