Princ Hari “Nesalomiv”! U društvu sa Bon Džovijem u studiju u kom su snimali Bitlsi (FOTO, VIDEO)

(Hannah McKay/Pool Photo via AP)
156

Britanski princ Hari posetio je danas poznati tonski studio, Ebi Roud, gde se susreo sa pevačem Bon Džovijem i horom vojnih veterana.

(Hannah McKay/Pool Photo via AP)

Hari i njegova supruga, američka glumica Megan Markl, ranije su obelodanili da će današnja poseta londonskom studiju, u kojem su legendarni Bitlsi snimili 11 od ukupno 13 svojih albuma, biti njihova poslednja zvanična aktivnost koju će obavljati kao članova britanske kraljevske porodice.

(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Na zvaničnu Instagram stranicu vojvode i vojvotkinje od Saseksa, postavljen je video na kojem je Hari u društvu sa Bon Džovijem.

Hari i Megan su u januaru ove godine saopštili da će obustaviti svoje aktivnosti u okviru britanske kraljevske porodice da bi više vremena provodili u Americi i finansijski se osamostalili.

(Hannah McKay/Pool Photo via AP)

Hor Inviktus gejms koji čine britanski vojni veterani, snima singl u studiju Ebi Roud, a prihod od prodaje singla ićiće u dobrotvorne svrhe, kao pomoć sportskom takmičenju bivših britanskih vojnika sa invaliditetom.

Numeru pod naslovom “Nesalomiv” komponovao je Bon Džovi u čast ratnih veterana sa posttraumatskim poremećajem.

(Hannah McKay/Pool Photo via AP)

Oba Bon Džovijeva roditelja bili su pripadnici američkih marinaca, a i Hari je bio aktivan u britanskim oružanim snagama pre nego što je preuzeo obaveze u Bakingamskoj palati.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More