Finale “Beovizije”: Srbija večeras bira predstavnika za Evroviziju, evo ko se bori za kartu za Roterdam

Youtube printscreen RTS.RS
228

Posle druge polufinalne večeri „Beovizije“, poznato je svih 12 takmičara koji će se večeras takmičiti za put u Roterdam. Prenos finalne večeri je na Prvom programu RTS-a, od 21 čas, na RTS Planeti, i na sajtu RTS-a, „iz časa u čas“ iz studija u Košutnjaku.

Za nastup u finalu festivala „Beovizija 2020“ tokom prve polufinalne večeri izborili su se Thea Devy, Neda Ukraden, Andrija Jo, Marko Marković, EJO i Igor Simić.

Iz drugog polufinala za put u Roterdam boriće se: “Hurricane”, Bane Mojićević, Ana Milenković, „Lift“, Milan Bujaković i Olivera Popović i „Naiva“.

Posle prve i druge polufinalne večeri „Beovizije 2020“, sledi finalno veče takmičenja. Osim izvođača, „Beoviziju“ je obeležilo podsećanje na najznačajnije trenutke i najbolje rezultate naših predstavnika na pesmama „Evrovizije“.

Šetnja kroz istoriju, pogled u budućnost, ali pre svega, numere koje bi mogle da nas predstavljaju u Evropi, u večerašnjem finalu.

Kako su takmičari obećali, u finalu će nastupi biti još bolji.

Izvor RTS.RS
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More