“Odmah su rekli kraljici”! Kejt Midlton trudna?! Vilijam van sebe zbog vojvotkinog zdravlja (FOTO)

Foto: Tanjug/ Yui Mok/Pool PA via AP
870

Velika Britanija je na nogama zbog glasina da je Kejt Midlton, prema pisanju britanskih tabloida, ponovo u drugom stanju.

Kejt Midlton je, navodno, četvrti put trudna i nosi blizance, piše tabloid “Globe”. Međutim, kako pišu, princ Vilijam je veoma zabrinut jer Vojvotkinja od Kembridža ima problema sa trudničkom hiperemezom. U pitanju je trajno, jako, trudnoćom uzrokovano povraćanje koje izaziva dehidraciju, često s poremećajem elektrolita, ketozom i mršavljenjem.

Kako se navodi, Kejt se sa ovim problemom suočila i u prethodne tri trudnoće.

“Kada su saznali da je trudna, odmah su rekli kraljici, odnosno, ona je i jedina kojoj su rekli. Nakon što su na ultrazvuku videli dva otkucaja srca, Vilijam je pretrnuo od straha. Kejt je imala više problema s trudnoćama nego što su to otkrivali u medijima. Njen pritisak je jako povišen i postao je opasan nedeljama pre porođaja. Bilo joj je naređeno da leži u krevetu i ne pomera se kako bi spasila živote svoje dece”, rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici.

View this post on Instagram

The Duke and Duchess of Cambridge attended a special performance of Dear Evan Hansen @dehwestend, held in aid of The Royal Foundation. The musical @dearevanhansen has been credited with helping to start important conversations about mental health between parents and teenagers. The issue of mental health is a key priority for The Royal Foundation which works to tackle the stigma and encourage more people to talk openly about their mental health. @GiveUsAShoutInsta, a free and confidential 24/7 UK text messaging helpline that supports people in crisis and was developed by The Royal Foundation, is one of four not-for-profit partners of the show which provide mental health resources to audiences and beyond. Photos © Kensington Palace / PA

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Kejt Midlton je nedavno u razgovoru za emisiju “Srećna majka, srećno dete” rekla da se sve vreme brinula hoće li biti dobra majka, dodajući da “majke koje kažu da se ne brinu zbog toga, zapravo lažu”.

“Dovoditi u pitanje sopstvene odluke, sopstveno mišljenje i sve te stvari, to počinje čim dobiješ dete”, rekla je ona i dodala:

“Potpuno sam potcenila uticaj i promenu koju je to unelo u naš život”.

Kejt Midlton i princ Vilijam, podsetimo, imaju ćerku Šarlot (4) i sinove Džordža (6) i Luisa (1).

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More