Megan se vraća glumi! Ovo je zatražila od agenata, a evo gde planira da se pojavi

Foto: Youtube printscreen
144

Megan Markl i princ Hari šokirali su svet odlukom da će se povući sa kraljevskih dužnosti, što su i uradili, a mnogi misle da je na to najviše uticala želja bivše vojvotkinje od Saseksa da se vrati glumi, prenosi Blic.

Kako prenose strani mediji, upravo na tome Megan trenutno radi, potpisala je ugovor sa Diznijem, a sada je zatražila od svojih agenata da joj nađu dobru ulogu kojom će se vratiti u glumačke vode.

Nik Kolins, jedan od njenih agenata joj je rekao da joj traži ulogu superheroja, kojom bi se najbolje predstavila.

“Aktivno traži film za nju, a Megan kaže kako je dostupna i otvorena za najbolje ponude. Planira niz sastanaka u Holivudu”, rekao je izvor, prenosi “Mirror”, a šuška se kako će i zaradu u sklopu dogovorenog posla uložiti u dobrotvorne svrhe.

Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, ove godine bi trebalo da se pojavi sa urednikom Vog magazina na Met Gali na kome se okuplja samo krem Holivuda.

Prema pisanju stranih medija, Megan bi trebalo da se na crvenom tepihu pojavi sa urednik Vog magazina, Edvardom Eninfulom, te bi to bilo prvo javno pojavljivanje Markleove nakon skandala koji je izbio u kraljevskoj porodici i nakon što su se ona i princ Hari osamostalili i postali finansijski nezavisni.

Izvor je otkrio za “The Sun” da se Megan odlučila za “glamurozni androgini” izgled, što će biti tema ovogodišnje Met Gale.

“Met Gala jasno određuje ko je ko u šoubiznisu. Naravno da je Megan jedno od imena na vrhu liste, a Edvard i njegov tim uzbuđeni su što će ona ići s njima. Megan želi povremeno da izađe bez Harija kako bi se ponovno izgradila kao ime u Holivudu”, dodao je izvor.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More