U zagrljaju porodice! Sinišina supruga objavila porodičnu fotografiju koja dira u srce! (FOTO)

Foto: Tanjug/ Massimo Paolone/Lapresse via AP
266

Siniša Mihajlović kroz najteži period života prolazi uz veliku podršku svoje porodice. Koliko je ona značajna, pričao je svojevremeno i Miha odmah po izlasku iz bolnice posle prve faze lečenja od leukemije, kada je imao dirljive reči za svoju suprugu Arijanu.

Koliko su se ona i petoro njihove dece potrudili da Miha dobije najveću moguću podršku i da oseti ljubav i toplinu porodičnog doma, svedoči i fotografija koju je objavila na svom profilu na Instagramu, piše Telegraf.

Tu je Siniša Mihajlović okružen svojom decom i suprugom.

View this post on Instagram

🤍 Tutti nel lettone 🤍

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on

Deluje da Siniša nešto čita ili sprema taktiku u majici svog kluba Bolonje, dok je pored njega ćerka Virdžinija. Oko njih su i sinovi Dušan, Nikolas i Miroslav, supruga Arijana takođe je pored njih na krevetu, a fotografiju je ovekovečila najstarija ćerka – Viktorija.

Podsetimo, Siniša Mihajlović je otkrio u julu 2019. godine da boluje od leukemije i nakon toga se odmah suprotstavio opakoj bolesti. Prošao je nekoliko faza lečenja, primao teške hemoterapije i presađena mu je koštana srž.

Tokom borbe protiv leukemije imao je najveću moguću podršku svoje porodice.

“Hvala najbližim prijateljima, a naročito supruzi i deci. Moja supruga je uz mene svaki dan, pokazala mi je još jednom da sam najsrećniji čovek na svetu jer imam takvu ženu pored sebe. Ona je jedina osoba koju znam da ima veća m… od mene. Volim te”, rekao je Miha uz suze u očima u prvom javnom obraćanju posle lečenja.

“Onda moja deca. Odmah su tražila da budu donori koštane srži, ako je to moguće i postoji kompatibilnost. Neverovatna demonstracija ljubavi. Hvala i bratu i majci. Sada mi je najveža želja da udahnem malo svežeg vazduha, ali nemam vremena za to. Nikad se nisam osećao kao heroj zbog toga što radim. Ja sam čovek, sa jakim karakterom, ali čovek, sa svom svojom krhkošću. Potrebna je i meni briga, želim da kažem svim ozbiljno bolesnim ljudima da se ne treba bojati, plakati i patiti. Nikada ne smete izgubiti volju za životom”, rekao je Miha.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More