“Pelješe običan narod” vest da se Hari i Megan vraćaju u Britaniju izazvala bes Britanaca!

Foto: Youtube printscreen
145

Hari i Megan Markl izazvali su bes britanske javnosti nakon nove odluke da troškove obezbeđenja sve do početka aprila snosi upravo britanska nacija.

Skupoceni troškovi za naredna tri meseca padaju na leđa nacije kojoj su donedavni vojvoda i vojvotkinja okrenuli leđa, a između ostalog treba da podmire i račun od 50 hiljada funti, koji uključuje usluge obezbeđenja za predstojeće putovanje u London, prenosi Blic.

Naime, zbog obležavanja Dana Komonvelta, Hari i Megan vraćaju se na nekoliko dana u britansku prestonicu, a odazvali su se na poziv kraljice Elizabete.

Bračni par je odlučio da im se na putovanju za Evropu neće pridružiti osmomesečni sin Arči, kojeg će ostaviti na brigu dadiljama u Kanadi, u kojoj žive od decembra prošle godine. Upravo ta odluka dodatno je povećala ionako visoke troškove obezbeđenja, jer “Arčiju treba dodatna zaštita dok nije uz svoje roditelje.”

Cela kraljevska porodica nije videla Arčija nekoliko meseci i to ih rastužuje. Kraljica, princ Čarls, princ Vilijam, kao i njegova supruga Kejt, ali i njihova dečica, jako su se radovali da ga vide i provedu nekoliko dana u njegovom društvu, ali Hari i Megan su odlučili da nikome ne pričine to zadovoljstvo.

“To što i dalje ovako “nezavisni” pelješe običan narod, to je bahato. A što ne daju porodici da viđa Arčija, to je nezahvalno i bezobrazno”, najčešći su komentari na društvenim mrežama povodom dolaska Megan i Harija u London.

“Oni mlate milione, odriču se kraljevstva a na njemu zarađuju, a ja im plaćam put kući. Pa to je sjajan život”, ironično su komentarisali besni Britanci.

Par bi trebalo da u Londonu odradi svoja poslednja tri angažmana dok su još u prelaznom razdoblju. Prvog aprila i zvanično prestaju da budu članovi britanskog kraljevstva, a u Vankuver se vraćaju odmah nakon obeležavanja Dana Komonvelta 9. marta.

Potom započinju svoje novo životno razdoblje, a već u maju Megan se očekuje na najvećem društvenom događaju sezone – Met Gali.

Urednica američkog magazina Vog Ana Vintur je na svoju je listu specijalno odabranih gostiju uvrstila i nekadašnju glumicu i vojvotkinju Megan, i očekuje da će ona izazvati veliko zanimanje javnosti i medija iz celog sveta.

“Megan i Hari su uzbuđeni što će se zajedno pojaviti na ovako važnom događaju. Megan se jako raduje što će sada napokon moći da dolazi na ovakve događaje i ponovo zablista u svetu Holivuda”, otkrio je izvor za “Pejdž siks”.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More