VUK KOSTIĆ REŠIO DA SE ŽENI: Daće BOG uskoro ću i ja pred OLTAR!

FOTO:Printscreen Youtube RTS
513

Glumac Vuk Kostić rešio je da okonča momački život i konačno se skrasi. On je već nekoliko meseci u skladnoj emotivnoj vezi sa Aleksandrom Popović u koju se zaljubio nakon raskida petogodišnje romanse sa koleginicom Jelisavetom Orašanin.

Jelisaveta  se udala za košarkaša Miloša Teodosića, čekaju bebu, a Kostić sve češće razmišlja da se oženi, posebno nakon ženidbe njegovog rođenog barata Nestora.

„Moj brat ne voli da se previše govori o njegovom privatnom životu, ali bio sam presrećan na dan njegovog venčanja. Daće Bog, uskoro ću možda i ja krenuti njegovim stopama i naći se ispred oltara“, rekao je Vuk koji s nestrpljenjem očekuje prikazivanje treće sezone serije „Ubice mog oca“ ove jeseni.

O bivšim ljubavima ne voli da priča, niti da ih pominje.

„Ne postoji stepen gradacije po kojem bih mogao da merim svoju sadašnju emotivnu vezu u odnosu na prethodne. Ne bi to ni valjalo raditi, vreme jednostavno teče. Neke stvari danas su drugačije nego što su bile ranije. Bogu hvala, uvek sam bio srećan u svojim vezama, ali sada mi je stvarno predivno. Trenutno baš uživam u svemu sa Aleksandrom“, kazao je poznati glumac.

 

Izvor Svetpoznatih
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More