Otkriveno čime će se baviti Hari i Megan, mnogi tvrde da će kraljica to “oduševljeno pozdraviti”

(Phil Harris / Pool via AP)
69

Princ Hari i Megan Markl nameravaju da osnuju dobrotvornu organizaciju za pomoć povređenim veteranima i veteranima beskućnicima. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa žele da pomognu bivšim vojnicima, kako u Velikoj Britaniji, tako i u Sjedinjenim Državama.

Kako prenosi “Dejli mejl”, pozivajući se na “Miror”, vojvoda i vojvotkinja žele da reše problem beskućništva i teškoće vezane za zdravstvenu negu bivšeg vojnog osoblja. Oni će učiniti sve što je u njihovoj moći kako bi pomogli onima koji su služili u oružanim snagama.

Nova dobrotvorna organizacija biće njihov prvi poduhvat nakon što su u januaru najavili da napuštaju kraljevske dužnosti i odlaze u Kanadu, a izvori sa dvora tvrde da će kraljica “oduševljeno pozdraviti” inicijativu za pomoć vojnim veteranima.

Hari i Megan uod ponedeljka obavljaju poslednju zvaničnu dužnost pre formalnog povlačenja krajem ovog meseca. Pored kraljice Elizabete, princa Čarlsa, Kamile, princa Vilijama i Kejt, prisustvuju godišnjoj misi posvećenoj osnivanju Komonvelta nacija u Vestminsterskoj opatiji.

U nedelju su se pridružili kraljici na crkvenoj službi u Vindzoru – bio je to prvi put da su se Megan (38) i kraljica (93) videle posle najave para šestog januara.

Hari i Megan trenutno borave u Velikoj Britaniji kako bi obavili niz završnih zvaničnih dužnosti. Sina Arčija ostavili su kod kuće u Kanadi, što je, javljaju mediji, “razočaralo” kraljicu, prenosi Blic.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More