Supruga kanadskog premijera pozitivna na koronu, ovu poruku je uputila svima

(Ryan Remiorz/The Canadian Press via AP)
264

Supruga kanadskog premijera Džastina Trudoa, Sofi Gregoar, pozitivna je na korona virus, saopštila je danas Trudoova kancelarija, dan nakon što je on odlučio da uđe u samoizolaciju.

Sofi Trudo osetila je simptome bolesti nakon povratka iz Londona i podvrgla se testu, a premijer je odlučio da sve dužnosti obavlja od kuće.

“Premijer je dobrog zdravlja i nema simptome. On će iz predostrožnosti i prema savetu lekara biti u samoizolaciji 14 dana”, navodi se u saopštenju, prenosi AP.

Dodaje se da Trudo u ovoj fazi neće biti testiran na krona virus jer nema simptome.

Ističe se da doktori iz istog razloga smatraju da nema rizika za one koji su nedavno sa njim bili u kontaktu.

Trudoova supruga je u saopštenju zahvalila onima koji su je podržali.

“Iako imam neprijatne simptoma virusa, uskoro ću ponovo biti na nogama. To što sam u karantinu kod kuće nije ništa u poređenju sa ostalim kanadskim porodicama koje bi mogle da prođu kroz to i sa onima koji se suočavaju sa ozbiljnijim zdravstvenim problemima”, napisala je Trudo.

Trudoovi imaju troje dece, a, kako je saopštila premijerova kancelarija, prva dama je jedina u porodici koja ima simptome korona virusa.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More