Ana i Bastijan Švajnštajger uputili važnu poruku svima zbog koronavirusa

Foto: Printscreen Youtube
343

Nekadašnja srpska teniserka i WTA šampionka Ana Ivanović oglasila se povodom krize koja je u svetu nastala usled pandemije korona virusa koji je izazvao smrt nekoliko hiljada ljudi.

Sportisti, mladi, stariji, bogati, siromašni, virus nikoga ne zaobilazi, a Ivanovićeva sa svojim suprugom Bastijanom Švajnštajgerom podseća na to kako se najbolje boriti protiv pošasti, piše Telegraf.rs.

 

View this post on Instagram

 

Take care of yourself and stay healthy!

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on

– U ovim trenucima je važno da vodite računa o sebi, ali da poštujete i svoje susede. Očuvanje svačije bezbednosti je prioritet. Stoga je važno da se ponašate pažljivo i obratite pažnju na savete eksperata – napisala je Ana.

Ona je upozorila da virus koji je u decembru krenuo iz Vuhana i proširio se na skoro ceo svet, mora biti zaustavljen i zahvalila se svim doktorima koji su do sada sačuvali živote oko sedamdesetak hiljada ljudi koji su se oporavili virusa.

– Odgovorni smo kada osiguravamo da bolesni i stariji ne moraju da budu izloženi dodatnoj opasnosti. Širenje virusa mora biti zaustavljeno. Iskoristili bismo priliku da se zahvalimo mnogim pomoćnicima i doktorima koji su se izložili opasnosti i uradili sve što mogu da bi sproveli sve nas kroz ovo teško vreme. Ostanite zdravi – poručuju Ana i Bastijan Švajnštajger.

Izvor Telegraf.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More