Luka Jović prekršio meru samoizolacije zbog rođendana devojke! Podneta krivična prijava (FOTO)

Foto: printscreen/youtube
378

Protiv fudbalera Real Madrida i reprezentativca Srbije Luke Jovića podneta je krivična prijava zbog nepoštovanja samoizolacije po dolasku iz Španije u Beograd, prenose mediji.

Jović je napustio karantin u Madridu i došao u Srbiju, da proslavi rođendan devojke Sofije Milošević, što se moglo videti na fotografijama na drušrtvenim mrežama.

Premijerka Srbije Ana Brnabić sinoć je izjavila da postoje primeri fudbalera koji imaju milionske ugovore u stranim zemljama, a dolaze u Beograd i nisu u izolaciji, te da će će se time baviti nadležni organi.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je jutros da su prijave napisane.

– Napisalli smo krivične prijave i nekima od poznatih sportista. Ti ljudi će odgovarati kada sud odredi da je došlo vreme za to – rekao je Stefanović.

Prema pisanju medija sem Jovića, mere samoizolacije prekršio je i fudbaler italijanskog Askolija Nikola Ninković.

Podsećamo na konferenciji za štampu održanoj u sredu uveče, predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić istakla je da se “oko 65.000 državljanina naše zemlje se vratilo iz inostranstva zbog zdravstvenog sistema koji je u otadžbini besplatan”. Uprkos tome što su ranije pozivani da ostanu u zemljama u kojima trenutno plaćaju porez i time ne potpomognu širenju korona virusa u Srbiji, mnogi su odlučili da ne ispoštuju ovu molbu vlasti. Pored ostalog, ona je istakla i sledeće:

– Videli ste svi i primere naših fudbalera, koji dolaze iz inostranstva, gde imaju milionske ugovore, koji dolaze ovde i nisu u samoizolaciji i to je posebno nešto sa čim će se suočavati naši nadležni organi.

Luka Jović je, naime, došao iz Španije u Srbiju zbog, navodno, rođendana Sofije Milošević i predpostavlja se da je upravo zbog toga prekršio izolaciju koja je obavezna mera i ne postoje izuzeci.

Luka se čak i oglasio i to porukom u kojoj svojoj devojci čestita rođendan.

– Srećan rođendan ljubavi – napisao je on.

Mere države za one koji prekrše mere samoizolacije jesu od godinu do 12 godina zatvora.
Izvor Sportske.net, Novosti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More