Plasido Domingo pozitivan na koronavirus! (FOTO)

Foto Youtube Printscreen
182

Operski pevač Plasido Domingo objavio ej danas da je pozitivan na korona virus.

On je saopštio da se sa porodicom nalazi u samoizolaciji.

“Osećam da je moja moralna obaveza da saopštim da sam pozitivan na kovid-19. Moja porodica i ja ćemo biti u samoizolaciji dok god bude medicinski neophodno”, naveo je Domingo u saopštenju.

Dodao je da je trenutno u dobrom stanji i objasnio da je imao temperaturu i kašalj pre nego što je odlučio da se testira, prenosi portal Operawire.

“Sve molim da pažljivo prate uputstva, da peru ruke i održavaju distancu od metar i po jedni od drugih, a pre svega, ostanite kod kuće kako bi bilo zaustavljeno širenje virusa. Zajedno možemo da se borimo protiv ovog virusa i da zaustavimo globalnu krizu, kako bismo se uskoro vratili svakodnevnom životu”, napisao je Domingo.

Apelovao je na sve da prate uputstva i propise svojih vlada kako bi ostali bezbedni i zaštitili ne samo sebe, već i celu zajednicu.

Vest dolazi samo dan nakon što se Domingo povukao iz Američkog udruženja muzičkih umetnika i donirao 500.000 dolara za pomoć u borbi protiv korona virusa, piše Tanjug.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More