Više od milijardu pregleda kako su Srbi dočekali kinesku pomoć (VIDEO)

Foto: printscreen/ Instagram AVUCIC
211

Snimak na kojem se vidi kako je predsednik Aleksandar Vučić u Beogradu dočekao kineski lekarski tim i medicinsku pomoć za borbu protiv koronavirusa, koji je objavila kineska televizija CCTV, a koristio kineski list “Pipls dejli”, imao je ukupno milijardu i 100 miliona pregleda, kažu savetnici predsednika Srbije.

Vest objavljena pod naslovom “Najljubaznija dobrodošlica kineskom medicinskom timu za borbu protiv epidemije, Vučić ljubi kinesku zastavu” imala je 800 miliona pregleda, uz 13.000 komentara na društvenoj mreži Veibo.

Takođe, vest koja je objavljena na portalu kineskog lista “Pipls dejli”, uz snimak CCTV-a imala je 300 miliona pregleda, uz 40.000 komentara.


Najveći srpski avion, erbas A330 “Nikola Tesla”, doleteo je u subotu iz Kine sa najvećom pošiljkom pomoći za Srbiju: medicinskim aparatima, zaštitinom opremom i kineskim ekspertima, a lično ga je dočekao predsednik Aleksandar Vučić.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More