“I will survive”, profesor “zapalio” internet izvođenjem čuvene pesme u svom korona stilu! (VIDEO)

Foto: PrintScreen/Fb Savski nastup
359

U ovom teškom periodu za većinu ljudi na planeti kada vlada virus korona jako je bitno ljudima održati moral na visokom nivou i pozitivnom energijom uticati na njihov duh.

Svedoci smo brzih promena koje se dešavaju u tehnološkom svetu i upravo je ovaj virus “naterao”mnoge da se prebace na drugačije vidove učenja. Ono što je i kod nas uvedeno kao novina je online predavanja za učenike osnovnih i srednjih škola.

Za mlade je verovatno lakše da se uklope u nove standarde nastave ali šta sa onima koji nisu rođeni u eri kompjuterizacije? E baš u takvoj situaciji našao se jedan profesor koji je za dva dana morao da nauči primenu dva nova programa.

“Preživeću”, kaže profesor koji sada uspešno predaje svojim studentima preko internet aplikacija i ohrabruje svoje kolege profesore da učine isto i da se ne predaju.

On je snimio šaljivu pesmu sa muzikom iz čuvene “I will survive” koju je legendarno izvodila Gloria Gaynor.

Ovo je njegova poruka:

 

Profesor

Jedan profesor otpevo je kako je za dva dana zbog korona virusa,svoja predavanja studentima morao da prilagodi novoj situaciji i obuči se da koriste moderne tehnologije. Ohrabruje i svoje kolege profesore 🤓💪Profesor pesmom poručuje da se neće predati, obučio se i sada koristidve moderne aplikacije da bi preko interneta svoje znanje nastavio da prenosi studentima. 🎸😚Panopto ➡️ https://www.youtube.com/watch?v=2ojV3mhEno0 i Zoom ➡️ https://www.youtube.com/watch?v=9guqRELB4dgBravo profesore 👏👏👏🤓 Michael Bruening

Gepostet von Savski nasip am Sonntag, 22. März 2020

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More