“Kinezi su uvek uz vas”, dirljiv gest podrške kineskih studenata prema srpskom narodu (VIDEO)

Foto: PrintScreen/YouTube/CCTV/Kineski stidenti daju podršku srpskom narodu
2,190

Uz poruke, “U ovo teško vreme držimo se zajedno, prevazilazimo sve zajedno”, “Kinezi su uz vas” i “Sve će biti u redu”, oni su pružili podršku našem narodu u borbi sa korona virusom.

Kineska nacionalna televizija emitovala je snimak, u kom studenti iz Kine obraćajući se na našem jeziku, šalju poruke podrške građanima Srbije u borbi protiv korona virusa, piše Telegraf.

“Dragi prijatelji u Srbiji, učim srpski jezik na fakultetu, želim vam sve najbolje, Kinezi su prijatelji s vama”, poručio je jedan mladić koji se uz zvuke gitare, kroz pesmu obratio našim građanima.

Uz poruke, “U ovo teško vreme držimo se zajedno, volimo se zajedno, prevazilazimo sve zajedno”, “Kinezi su uz vas” i “Sve će biti u redu”, oni su pružili podršku našem narodu u borbi sa korona virusom.

Mnogi od njih su uputili i zahvalnost Srbiji i srpskom narodu, jer su bili uz njih kada je bilo najteže.

Tim povodom oglasila se i ambasadorka Kine u Srbiji, Čen Bo, koja je poručila da će ovi mladi ljudi postati naslednici čeličnog prijateljstva Kine i Srbije.

“Ovo su studenti koji su tek počeli da uče srpski jezik. Uverena sam da će postati naslednici čeličnog prijateljstva Kine i Srbije”, napisala je ona u objvi na Tviteru, gde je podelila snimak.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More