SLIKA KOJA JE RASPLAKALA CEO SVET: Ovo je naših najboljih 11! (FOTO)

Foto/printscreen Tviter
7,078

Marka”, jedan od najpoznatijih svetskih sportskih dnevnika i najčitanije španske novine generalno, sastavila tim od 11 najboljih igrača Španije.

Međutim, ovaj put ekipa nije složena od igrača koji bi “furiji” doneli titulu na sledećem takmičenju.

“Naša ekipa s kojom Španija sigurno pobeđuje”, sastavljena od pripadnica i pripadnika radnika i dežurnih službi koje održavaju Španiju u životu:

Rosa Martinez (medicinska sestra), Luz Martinez (blagajnica), Raul Galego Ajuso (vozač kamiona), Oktavio Sanz (radnik na benzinskoj pumpi), Luis Martinez Mejide (vojnik), Luis Kontreras Aranda (uzgajivač voća i povrća), Huan Sampedro Navas (vatrogasac), Angel Gimenez Gonzalez (prodavac novina), Pablo Bareiro (doktor), Serhio Ramos Vecino (policajac), Roberto Fernandez Lopez (čistač ulica).


Juče je naslovnica Marke bila posvećena herojima u borbi protiv koronavirusa, a danas je tu – najtraženiji napadač Evrope.

Kao što možete da pretpostavite – Erling Haland je sledeći “Galaktikos” koga juri Real Madrid, kao idealnu zamenu za Karima Benzemu.

Marka piše da će Real sigurno krenuti u potragu za novim napadačem, što u prevodu znači da će Luka Jović morati da potraži novi klub. Marka piše da je “ekseriment sa Lukom Jovićem nije bio uspešan”, iako je došao po želji Zinedina Zidana – Srbin nikoga nije ubedio da može da bude napadač Real Madrida. Ipak, po prvi put dobro obavešteni list piše da bi Real mogao da pošalje Luku Jovića na pozajmicu, ali se ne pominje u koji klub. Podsetićemo da se prethodnih dana povezivao sa Napolijem, ali i Totenhemom.

Da se vratimo na Norvežanina, Haland je logično najtraženiji napadač, Kilijan Mbape ostaje neispunjeni san Madriđana, jer Marka smatra da je u ovom trenutku nemoguće da ga Real dovede.

Haland je stigao za male pare (30 miliona evra) iz RB Salcburga u Borusiju Dortmund, a Mino Rajola je u klauzulu ugovora stavio zbog toga i posebnu klauzulu po kojoj Norvežanin može da napusti nemački klub za 75 miliona.

To će biti poklon za sve zainteresovane klubove, a naročito za Real Madrid, koji će verovatno prvi pokušati da iskoristi klauzulu.

Istina, potencijalni problem bi mogao da bude upravo pomenuti Mino Rajola, sa kojim Florentino Perez nikada nije želeo da sarađuje, zbog toga je baš i odbijao da dovede Pola Pogbu.

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More