“Hvala na pomoći”: Ambasadorka Francuske u Crnoj Gori zahvalila se Markoviću na prevozu francuskih državljana kući

Foto: Twitter Christine Toudic
803

Ambasadorka Francuske Republike u Crnoj Gori Kristin Tudik zahvalila se predsedniku Vlade Dušku Markoviću na pomoći naše države i nacionalne aviokompanije u prevozu francuskih državljana kući.

U ime Republike Francuske, u ime svojih sunarodnika i u svoje lično ime, želela bih da Vam se najsrdačnije zahvalim na pomoći koju su Vaša Vlada, Vaše državne službe i kompanija Montenegro Airlines pružile našim sugrađanima kako bi se vratili u Francusku“ – navodi se u pismu ambasadorke Tudik premijeru Dušku Markoviću.

Ambasadorka u pismu izražava zahvalnost i ambasadoru Crne Gore u Parizu Ivanu Ivaniševiću na trudu i vremenu.

„U ovako teškom periodu kroz koji prolazimo solidarnost je potrebna, a solidarnost Crne Gore je bila primerena. Ona još jednom potvrđuje, ako je to uopšte i potrebno, da su odnosi između naše dve zemlje odlični“ – stoji u pismu ambasadorke Francuske Republike Kristin Tudik predsjedniku Vlade Dušku Markoviću.

Montenegro Airlines je juče, na letu za Pariz odakle je dovezao naše državljane, prevezao iz Podgorice 46 državljana Francuske Republike.

Izvor portalanalitika.me
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More