Lepa vest! I drugi test Angele Merkel na virus korone negativan! (FOTO)

Foto:Youtube Printscreen
160

Nemačka kancelarka Angela Merkel i drugi put je bila negativna na testiranju na infekciju korona virusom, saopštio je danas njen kabinet.

Merkel se, od nedelje uveče, nalazi u samoizolaciji jer je bila u kontaktu sa doktorom, koji je pozitivno testiran na korona virus. Lekar je, dan pre nego što je saznao da je inficiran novim virusom, Merkelovoj dao vakcinu protiv pneumokoka.

Prvi test kancelarke je urađen u ponedeljak i bio je negativan. Ona se oseća dobro i od kuće obavlja telefonske pozive sa predstavnicima međunarodne zajednice, rekao je ranije danas portparol vlade Štefan Zajber.

“Kancelarka je dobro. Ona obavlja posao od kuće, u stalnom je kontaktu sa svim članovima kabineta i obavlja razgovore od kuće”, rekao je on na konferenciji za novinare. Portparol je ponovio da će Merkel obaviti niz testova i da će javnost i mediji o svemu biti obavešteni, prenosi Tanjug.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More