Majka i sin zaraženi koronom pobegli iz bolice u Banjaluci!

279

Dvoje Banjalučana zaraženih korona virusom, G.R. i D.R., pobegli su sa Klinike za infektivne bolesti u centru Banjaluke, saopštile je Policijska uprava.

Kod te dve osobe se, navodi se, juče konstatovana zaraza korona virusom.

O svemu je, navodi se, obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o krivičnim delima prenošenje zarazne bolesti i nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Podsećaju da je D.R. juče, nezadovoljan uslovima u studentskom centru “Nikola Tesla” pretio da će skočiti sa petog sprata, nakon čega su on i majka G.R. premešteni na Kliniku za infektivne bolesti u ulici Jovana Dučića u Banjaluci.

Policija apeluje na sve građane da se tokom vanredne situacije u Republici Srpskoj, ponašaju odgovorno i savesno, te da postupaju u skladu sa Zaključkom Republičkog štaba za vanredne situacije Republike Srpske, jer jedino na taj način mogu zaštiti svoj život i život ljudi u svojoj okolini.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More