Ovako to rade policajci iz Andore! Ples uz “Baby Shark” da zabave najmlađe! (VIDEO)

Foto: printScreen/FbMissMAMA
1,488

Ovih dana svedoci smo mnogih pokušaja organa vlasti da zasmeju i zabave svoje građane u izolaciji i mnogima to i zaista polazi za rukom. Iz svakog dela sveta stižu nam vesele slike, snimci, brojne šale koji samo pokazuju da ljudski duh ne može slomiti nikakav virus.

Makar na kratko oni nam pažnju odvuku od gorućeg problema, ulepšaju nam dan i onda možemo čitavu stvar sa koronavirusom pogledati i sa vedrije strane.

Ovog puta simpatičan snimak dolazi nam iz Andore. Naime policajci su se dosetili da bi bilo dobro zabaviti i one najmlađe i tako su plesali uz pesmu “Baby Shark”. Ideja je bila da ohrabre najmlađe i zahvale svima koji poštuju mere izolacije, ostaju u svojim domovima i tako pomažu da ceo svet iz ove krize izađe što brže.

Video možete pogledati ovde. Verujemo da će vam izmamiti osmehe i naoružati vas pozitivnom energijim.

Da podsetimo Kneževina Andora je mala država u istočnim Pirinejima a graniči se sa Francuskom i Španijom. Zahvaljujići turizmu i niskim porezima postala je prosperitetna država a šesta je najmanja nacija u Evropi.

Iako nije članica EU, evro je zvanična valuta, a službeni jezik katalonski.

“Razbijaju našu smorenost”, ovako policija i prodavci na Majorci podižu moral svojim sugrađanima u izolaciji (VIDEO)

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More