Zrenjaninac Aleksandar nije otišao iz Kine i sada ima snažnu poruku za sve u Srbiji!

(AP Photo/Ng Han Guan)
499

Sportski trener i zaljubljenik u fudbal, mladi Zrenjaninac, Aleksandar Tomić, koji je prošao kompletan kineski scenario korona virusa i bio svedok svakodnevne borbe kineskih lekara i naroda, poslao je svom narodu u Srbiji, da bude disciplinovan i poštuje savete o izolaciji, pišu Novosti.rs.

“Zamislite kako je teško, biti ovde sam, izolovan i prepušten isključivo sopstvenim mislima. Ni sam, kada je sve počelo, nisam verovao, ali sam vrlo brzo shvatio koliko je ozbiljna situacija. Kinezi su to brzo rešili jer su disciplinovan narod, a ubeđen sam da će i kod nas, sve biti dobro, izdrži Srbijo – poručio je mladi Zrenjaninac, Aleksandar Tomić iz Xiamena, koji Kinezi zovu “Grad na moru, more u gradu”, sa najčistijim vazduhom i totalno očuvanom životnom sredinom.

Kao fudbalski i trener fitnesa, ovaj diplomirani difovac radi u dečijoj fudbalskoj i teniskoj akademiji Jingli, kod Mr. Chena i njegove ćerke, Lili Chen.

– Osim mene, ovde je još pet kolega trenera iz Srbije, svi smo dobro i psihički znatno jači, jer smo svakodnevno preživljavali teške slike i ljudske drame – poručio je iz Xiamena Aleksandar.

Izvor Novosti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More