“Imagine” u doktorskom maniru! Lekari se u SAD pesmom bore protiv korone! (VIDEO)

Foto: PrintScreen/Fb Elvis Francois
144

“Muzika leči na način na koji medicina ne može”, kaže raspevani duo doktora koji su našli fantastčan način da oraspolože svoje pacijente i unesu vedrinu u bolesničke sobe.

Uz pratnju svog kolege doktora Williama Robinsona, doktor Elvis Francois otpevao je legendarnu pesmu  “Imagine” od Džona Lenona.

Kažu da su ovo snimili kako bi ljudima pružili utehu u ovim teškim vremenima za njih i pružili im nadu u bolje sutra.

“Ovo je pesma o nadi, snimili smo ovo da pružimo ljudima utehu”, izjavili su oni i pobrali sipmatije i ovacije širom planete.

“Svaka vam čast”, “Ovo mi je ulepšalo dan”, nižu se komentari na društvenim mrežama.

“Zamislite sve ljude…

U životu ima toliko stvari koje nas dele. Religija, rasa, politika, socijalni status i još mnogo toga…. Ali danas nas globalna pandemija sve spaja kao jedno.

U narednih nekoliko meseci naš zdravstveni sistem će biti testiran. Mnogi životi će biti izgubljeni. Dobavljači zdravstvene zaštite biće pod neverovatnom količinom stresom da spase hiljade ljudi. Ali kada su vremena tako mračna kao danas, ništa ne sija jače od ljudskog duha.

Ima nešto lepo u kolektivnoj borbi. A lepota u čemu se danas suočavamo je da je jedini način da prevaziđemo ovu pandemiju da se svi zajedno kao jedan.

Medicinske sestre, doktori, studenti, istraživački naučnici, političari, Uber jede vozače, blagajnike, radnike u fabrici itd….. Proći kroz ovo će biti teško ali jedno je sigurno… Jedini način da prebrodimo ovo je zajedno”, napisao je u svojoj Fejsbuk objavi doktor Elvis Francois.

Ovi doktori su i ranije oduševljavali izvođenjem popularnih hitova a kako zvuči ova u doba korone možete poslušati u videu ispod.

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More