Humanitarna akcija za najmlađe, ispišimo im lepšu Božićnu priču

Foto/Unsplash/Tim Gouw
112

Humanitarna organizacija “Srbi za Srbe” pokrenula je novu Božićnu kampanju za prikupljanje donacija za pomoć socijalno ugroženim porodicama i njihovoj deci.
“Za sve ovo vreme, ulazeći u preko 2.000 domova, shvatili smo da najveći hrišćanski praznici mogu da budu veoma dobar pokretač ne samo za naše donatore, već i za same porodice, koje simbolično praznike doživljavaju kao nadu za novi početak koji će voditi u neku svetliju i bolju budućnost. Zbog toga u ovoj velikoj Božićnoj akciji koju tradicionalno pokrećemo potrebna nam je pomoć svih naših donatora.
Naša baza porodica kojima je pomoć hitno potrebna već sada broji preko šest stotina. Božićna akcija je prvi korak ka cilju da prikupimo sredstva da bismo obezbedili novi početak, svetliju i bolju budućnost i time ispisali jednu novu priču, koja će, za razliku od priče Dostojevskog, pokazati da još uvek postoje na hiljade plemenitih ljudi koji neće okretati glavu, već će aktivno učestovati u našoj zajedničkoj borbi za bolje sutra onih kojima je sada najteže.

Kako biste ugradili „slovo” ili „reč” u ovu Božićnu priču, potrebno je uplatiti sredstva na neki od računa Humanitarne organizacije Srbi za Srbe”, piše na sajtu organizacije Srbi za Srbe (srbizasrbe.org), gde možete videti sve detalje o akciji.

Многи од нас су се у детињству сусрели са причом Фјодора Достојевског – „Малишан код Христа на Божићној јелки“. У овој…

Gepostet von Srbi Za Srbe am Donnerstag, 13. Dezember 2018

Organizacija Srbi za Srbe do sada je zvanično registrovana u Srbiji, Republici Srpskoj, Crnoj Gori, Austriji, Švajcarskoj, Nemačkoj, Norveškoj, Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i Švedskoj. Pored deset ogranaka u svetu, organizaciju Srbi za Srbe danas čini više stotina volontera, osam zaposlenih osoba u Srbiji, dve zaposlene osobe u Republici Srpskoj i preko 15.000 donatora.

Izvor RTS Facebook
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More