“Beskrajna zahvalnost”! Ana Ivanović prvi put nakon što je Srbiji donirala 35 respiratora (FOTO)

Foto: Facebook/ UNICEF Srbija
397

Ana Ivanović je oduševila javnost u Srbiji, nakon što je otkrivena informacija da je ona uz pomoć UNICEF-a i još nekoliko sponzora donirala našoj zemlji 35 respiratora u borbi protiv korona virusa.

Uz to, kao donacija stigli su i zaštitne maske i higijenski pribor, piše Telegraf.

Ana se sve do sada nije oglašavala povodom svog humanog gesta, a sada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju uz koju je objavila zahvalnost prijateljima koji su pomogli i odazvali se njenom pozivu da doniraju medicinsku opremu za prevenciju pandemije.

“Želim da uputim beskrajnu zahvalnost svojim prijateljima i partnerima koji su se odazvali mom pozivu da pomognemo UNICEF-u da nabavi neophodnu medicinsku opremu za prevenciju pandemije korona virusa koja će pomoći u spašavanju života u ovim teškim vremenima.

Mnogo vam hvala EXLRT, Execom, Udruženje reciklera Srbije, Execom, Kalemegdan Development i Petite Genève Petrović. Vaša podrška je dragocena, jer ova vanredna situacija povećava ugroženost dece i njihovih porodica”, poručila je Ana Ivanović.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More