Užičanin “El Grande Milovan” usred pandemije korone stigao peške u Moskvu! (VIDEO)

Sa šajkačom na glavi i flašom rakije za Putina...

Foto:Youtube Printscreen
452

Poslednja vest glasi da je ovaj Užičanin uspeo da stigne u glavni grad Rusije. No, postavlja se pitanje šta će dalje u zatvorenoj Moskvi i da li će mu se želja ispuniti da upozna predsednika Putina, piše portal Serbian Times.

Mnogima od nas koronavirus promenio je planove, ali šta tek da kaže Užičanin Milovan Milutinović (73) koji je peške iz svog grada još u februaru krenuo za Moskvu sa slikom Putina i flašom rakije koju je hteo da mu uruči na Dan pobede.

Za putešestvije Milovana Milutinovića sazao je i naš ambasador u Moskvi, Miroslav Lazanjski, koji je danima posle toga pokušavao da mu uđe u trag.

Užičanin (72) krenuo peške u Moskvu da bi se rukovao sa Putinom (FOTO+VIDEO)

U video-uključenju Milovan kaže da se posle svih nedaća i muka koje su ga pratile na putu od Užica do Moskve, sada oseća odlično – psihički, fizički i mentalno.

Milovan je putovao mimo glavnih puteva, navodno prateći kartu, ali i držeći se onog starog načela, ‘kartu čitaj, al seljaka pitaj’. Kako god, na kraju je uspeo da se probije do Podmoskovlja i dalje ne gubi nadu da će 9. maja imati priliku da na paradi u čast Dana pobede, lično upozna predsednika Putina. Čak se i ruska televizija zainteresovala za njegov podvig i nameru.

„Imaćemo možda problem, kad sve ovo prođe, šta će Rusija reći zbog načina kako je ušao u zemlju. Ali nadamo se da ćemo to uspeti da izgladimo“, kaže ambasador Srbije u Moskvi, dodajući da o njemu sada brinu svi u ambasadi jer nepokolebljiv duh, upornost, snaga i odlučnost koju El Grande Milovan ima u 73. godini života zaslužuje priznanje.

izvor Serbian Times

 

 

 

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More