Vojin Ćetković: “Po ko zna koji put priroda nam se osvetila za zlo koje smo joj naneli”

Youtube printscreen RTS
2,231

Sa osam godina odigrao je prvu predstavu, kasnije je završio glumu u klasi profesora Vlade Jeftovića. Tada je najveći i najduži aplauz dobio od kolega iz klase u kojoj su bili Nataša Ninković, Sergej Trifunović, Nebojša Glogovac. Od tada kreće njegov pravi glumački put. On nije samo odličan glumac, već i humanitarac, voli i da peca. Vojin Ćetković svoje viđenje samoizolacije zbog koronavirusa podelio je sa gledaocima RTS-a.

„Mislio sam da kad je sve ovo počelo, izolacija i karantin, mnogi prijatelji su mi u karantinu, da će mi doneti mogućnost da pogledam sve one filmove koje sam planirao davno da pogledam, da pročitam sve one knjige koje sam planirao da pročitam. Međutim, kad se čovek nađe u ovakvoj situaciji, nekako ga obuzme stanje letargije, hroničnog umora, neke sveopšte zabrinutosti“, priča proslavljeni glumac za RTS dodajući da jeste zabrinut i za sebe i za svoje najbliže i one pored najbližih.

Ćetković ističe da uprkos tome, pokušava da i u ovoj situaciji pokušava da nađe dobre strane.

„Tu smo gde smo. Ne možemo odavde, moramo da budemo u kući, da se ne viđamo sa prijateljima, rođacima, sa ljudima sa kojima smo navikli da provodimo vreme, ne možemo da se bavimo svojim poslom, ali je prilika, to kažem i svojoj deci, da se posvetimo jedni drugima, da se malo bolje upoznamo. Imam utisak da sam sada bolje upoznao i sebe“, objašnjava junak brojnih domaćih TV serija i dodaje da odavno nije imao toliko vremena za razmišljanje, pa i da je počeo da vežba.

Glumac otkriva da deci pokušava da objasni da će se ovakve situacije najverovatnije ponavljati i u budućnosti i da je važno da nauče da ne paniče i da budu odgovorni.

„Po ko zna koji put priroda nam se osvetila za zlo koje smo joj naneli“, istakao je Ćetković i poželeo svima mnogo zdravlja, sreće i snage da opet zavole sebe i svoje.

Srpska glumica poručuje iz izolacije: Čovek je uzrok svega ovoga! Pokažite ljubav!

Izvor RTS.RS
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More