Snimak ekipe srpske Hitne pomoći postao viralni hit! Evo šta rade u vozilu dok hitaju ka pacijentima (VIDEO)

Foto: PrintScreen/Tviter
17,261

Zbog pandemije koronavirusa koja je zahvatila ceo svet pa i našu zemlju mnogi medicinski radnici prinuđeni su da većinu svog vremena provode na poslu. Srbija se redovno zahvaljuje svim doktorima, sestrama, bolničarima, osoblju velikim aplauzom u osam za sav njihov trud i požrtvovanost.

“Imali smo gomilu upozorenja”! Srpski naučnik raskrinkao najveću teoriju zavere o koronavirusu! (FOTO)

A skoro se pojavio i snimak ekipe Hitne pomoći iz Srbije koji je napravio veliki “bum” na domaćim mrežama i izazvao lavinu pozitivnih i negativnih komentara.

Naime, tri medicinska radnika sa punom opremom i zaštitom sa upaljenim rotacionim svetlima voze ulicama grada a u pozadini se čuje i poznati hit iz devedestih “Idemo na Mars”.

Svakako liče na kosmonaute spremne da se otisnu i na Mars ako treba i dok jedni hvale vedrinu medicinara drugi smatraju da je u ovoj prilici takvo ponašanje neprimereno. Bilo kako bilo oni su privukli veliku pažnju svojim snimkom i u ovim sumornim danima svakako doneli pozitivnu energiju za nastavak borbe protiv opakog neprijatelja.

Da podsetimo u Srbiji trenutno ima 1.624 zaraženih, a 44 osobe je preminulo zbog korona virusa.

 

Lekar Danica Grujičić: Nije lako gledati čoveka koji se guši, a ne možete da mu pomognete

 

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More