Baka Olivera postala poznata! Dobila i profil na Instagramu a sve zbog “časa engleskog” (FOTO, VIDEO)

Foto: PrintScreen/Tviter
1,967

Iako oni koji krše preporuke i zabrane u vreme vanrednog stanja ne naizlaze na blagonaklone reakcije, jedna vremešna gospođa, koja je upravo to uradila pre nekoliko dana, nasmejala je čitavu zajednicu na internetu.

Iako oni koji krše preporuke i zabrane u vreme vanrednog stanja ne naizlaze na blagonaklone reakcije, jedna vremešna gospođa, koja je upravo to uradila pre nekoliko dana, nasmejala je čitavu zajednicu na internetu, pišu Večernje novosti.

View this post on Instagram

#corona #beer #english #lession #olivera

A post shared by Olivera Gospodja (@gospodja_olivera) on

Prvo je osvanuo njen video gde je na pitanje nadležnih organa kako se zove i šta radi napolju kada je na snazi zabrana kretanja za sve starije od 65 godina, ona odgovorila:

“Olivera, idem kući sa časa engleskog jezika”, i time pobrala simpatije ogromnog broja ljudi koji, iako ne odobravaju ovakvo ponašanje, nisu odoleli da se nasmeju.

Nekoliko dana potom gospođa koja je spontano postala i simbol kršenja te zabrane dobila je i svoj instagram profil.

View this post on Instagram

#olivera

A post shared by Olivera Gospodja (@gospodja_olivera) on

Sugrađani sada koriste svaku priliku kada ugledaju gospođu Oliveru da podele njene fotografije, koje u šali nazivaju “čas engleskog”, pa je tako samo dan pošto je objavljen prvi video snimak osvanula i fotografija nje kako na suncu uživa u osveženju.

Pa se Olivera vraća iz nabavke…

A, neki od njih iskoristili su priliku i da se fotografišu sa Oliverom.

Izvor Večernje Novosti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More