Procureli papiri za razvod Megan i Harija?! Amerika na nogama, tvrde da je sve deo njenog paklenog plana

FOTO: Wikimedia Commons
1,305

Američki magazin “Women’s Day” objavio je na naslovnoj strani da su navodno u javnost procureli papiri za razvod Megan Markl i princa Harija.

Pomenuti magazin izneo je detalje navodnog razvoda Megan i Harija i naveo tvrdnje neimenovanog izvora, prenose mediji, prenosi Blic.

“Ne možete mi reći da ovo nije bio njen plan od samog početka. Dovela je Harija i Arčija u Ameriku kako bi mogla da nastavi sa svojim selebriti životom, a najstrašnije je što Harija ima u šaci”, navodi izvor.

Međutim, pomenuti magazin nije izneo nijedan konkretan dokaz za ove tvrdnje, niti objavio fotografije pomenutih papira za razvod, te mnogi smatraju da je ovo još jedan u nizu pokušaja da se naruši reputacija Megan Markl.

Megan i Hari su, podsetimo, 1. aprila zvanično oslobođeni kraljevskih dužnosti, a sa sinom Arčijem trenutno žive u Los Anđelesu.

Mnogi teoretičari navode da je sve ovo, navodno, deo Meganinog plana, kako bi razorila kraljevsku porodicu i ostvarila materijalnu dobit.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More