“Evo pesme za večeri u samoizolaciji”! Darko Rundek i Ekipa objavili novi singl! (VIDEO)

Foto: PrintScreen/YouTube
71

ZAGRAB – Muzičar Darko Rundek i njegova Ekipa objavili su novi singl i lyrical video “Unutarnji glas”, kao najavu predstojećeg dvostrukog EP-a “Brisani prostor”, saopštili su producenti.

“Evo pesme za večeri u samoizolaciji. Zove se ”Unutarnji glas”, a mogla bi se zvati i ”Covid Covid Night”. Pogodna je za slušanje u lupu (loop)… Ostanimo doma, makar proleće nas mami. Melanholija je majka radosti”, poručuje Darko.

“Unutarnji glas” nastao je kao saradnja Rundeka i basiste Ekipe Roka Crnića, koji je bio zadužen za reči i video za pesmu.

Nakon jutjub i digital singlova “Barbara” i “Pješčane oluje”, dvostruki EP “Brisani prostor” (izdavači Menart i Long Play), biće prvo diskografsko izdanje Darka Rundeka i Ekipe, grupe muzičara okupljenih 2017. za slavljeničku regionalnu turneju povodom 20 godina od prvog Darkovog samostalnog albuma “Apocalypso”, u okviru koje je održan i veliki koncert na rasprodatom beogradskom stadionu “Tašmajdan”.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More