Stideo se srpskog porekla! Trener Nestor el Maestro dva puta je menjao prezime a zbog ovoga mu se ceo svet smejao (FOTO)

Foto: PrintScreen/YouTube/Trener Nestor el Maestro
765

U dva navrata se odrekao srpskog porekla, stideći ga se. A onda je je otišao korak dalje.

Trener Nestor el Maestro izazivao je veliku pažnju gde god da je radio, prenosi Blic Sport.

Kao osmogodišnjak se sa porodicom preselio u Englesku, gde je prvi put odlučio da promeni ime i to stideći se svog porekla, pošto je, kako kaže, “Srbija bila poznata kao agresor”. Kada je malo stasao, rešio je da, prema njegovim rečima, “u tinejdžerskom ludilu” još jednom promeni ime. A onda je krenuo u trenerske vode i nije mu dugo trebalo po dolasku u sofijski CSKA da i tamo šokira javnost.

Naime, na utakmici protiv Ludogoreca (1:1) je bukvalno molio glavnog arbitra da još malo produži bugarski derbi.

Ubeđen da njegovi izabranici mogu da ostvare pobedu, iznenadio se kada je video da će biti samo dva minuta sudijske nadoknade vremena. A onda je kleknuo je pred arbitra – i molio ga da doda još koji minut. Tačnije, da ih ukupno bude šest:

Iako mu se zbog ovog ponašanja cela planeta smejala, on je rešio da na to ne obraća pažnju, već da se na sledeći način obrati javnosti:

“Izvinjavam se zbog onog kako sam se ponašao na kraju utakmice, ali zaista sam samo tražio da moj tim ima isti tretman kao naš rival”, rekao je tada El Maestro.

U CSKA je dobio otkaz u februaru 2019, a onda je u junu te godine potpisao dvogodi[nji ugovor sa Šturmom iz Graca.

Izvor Blic Sport
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More