Melanija suptilno proziva Trampa! Rekao da neće staviti masku a ona je ovo rekla i napisala na Tviteru! (VIDEO)

Foto: PrintScreen/YouTube/Melanija Tramp
2,117

Nakon što je kritikovana da nije dovoljno spominjala korona virus, prva dama SAD se na društvenim mrežama posvetila ovoj temi.

Kao podršku preporukama Centra za kontrolu i prevenciju (CDC) bolesti da se u javnosti prekriju nos i usta, ona je objavila sliku na kojoj nosi zaštitnu masku, nešto što je njen suprug Donald Tramp rekao da neće nikada staviti, navodi AP.

“To je još jedna smernica koja nas čuva”, rekla je Melanija Tramp u video poruci, prenosi Blic.

I prva dama, kao i većina Amerikanaca, ostala je u kući sledeći preporuke CDC.

Ona je otkazala aktivnosti koje je planirala za proleće, kao što su tradicionalna uskršnja potraga za jajima i večera za španskog kralja i kraljicu

Umesto toga Melanija na društvenim mrežama aktivno podseća na preporuke Centra za prevenciju i kontrolu bolesti (da ruke treba često prati, držati socijalnu distancu), ali i zahvaljuje medicinskim radnicima, onima koji daju krv, savetuje kako da gradjani održavaju vezu na daljinu s članovima porodice i prijateljima.

Tramp odbija da nosi zaštitnu masku, “ne može da se zamisli”!

“Roditelji bi trebalo deci da objasne da ova situacija neće trajati zauvek, da ih tako ohrabre”, rekla je Melanija.

Ona je navela i linkove sajtova na kojima astroanuti u svemirskim stanicama čitaju deci priče i predložila građanima da se zabave virtuelnom turom kroz 132 sobe Bele kuće.

Kao i svi đaci u zemlji, i njen sin, četrnaestogodišnji Baron, pohađa školu onlajn, ali je nesrećan što propušta fudbalske treninge, napisala je prva dama.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More